Kirsten Mikkelsen Ravnbøl
Specialist i mad og ernæring
Behandler
Kirsten Mikkelsen Ravnbøl er uddannet ernærings- og husholdningsøkonom og har 25 års erfaring som underviser, foredragsholder, forfatter, opskriftsudvikler og konsulent i mad og ernæring til de 0 til 3-årige.
Karrieren startede som medforfatter til Sundhedsstyrelsens og Fødevarestyrelsens lilla bog ”Mad til spædbørn & småbørn” fra 2001, nu kaldet ”Mad til små”. Siden da har Kirsten brændt for at dele sin store viden om de mindstes behov og oplevelser, med alt det mad og måltider kan give i form af næring, nydelse, nærvær og læring. En viden mange forældre, dagplejere, ansatte i daginstitutioner, sundhedsplejersker og andre med interesse for de mindste har fået del i gennem Kirstens mange foredrag, kurser, events og rådgivning rundt om i landet, og hvor ernæringsformidlingen altid er evidensbaseret, og følger de officielle kostråd. De mange år med de mindstes mad og måltider har omvendt også givet Kirsten stor erfaring og indblik i de udfordringer og bekymringer, der kan opstå hos småbørnsforældre.